Home > CD reviews, Recensies > Alles blijft anders – Blof

Alles blijft anders – Blof

Alles blijft anders – Blof

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Nadat we alweer een beetje hebben mogen proeven aan het de oude Blof, met het nummer ‘Wijd open’ als thema song van 3 fm, Serious request in december. Eindelijk weer een album met de klanken van de ‘echte’ Blof. Het album ‘Alles blijft anders’ is uitgekomen.

Het tiende album van Blof is opgenomen in de legendarische Hansa Studios in Berlijn waar ook David Bowie, REM, Depeche Mode en Snow Patrol opnamen. Anton Corbijn maakte het artwork en de foto’s voor “Alles Blijft Anders”. Hiermee ging een lang gekoesterde wens van zowel de fotograaf als de band in vervulling, want een samenwerking tussen de band en Corbijn stond al lang op het verlanglijstje.

Hoewel de fans de vorige 2 avonturen, waaruit 3 albums kwamen; Umoja, Oktober en April,  best waarderen van het gezelschap van zanger Pascal. Was er toch dat verlangen naar de klanken van de rock die in de band leeft. Technisch niet hoogstaand, niet een bijzonder album, maar luistert heerlijk weg. Blof in de vorm waar het goed in is, in de telegraaf omschreven als; “het beestje in zijn natuurlijke habitat; daar voelt ‘ie zich het lekkerst.”Als vanouds en totaal zichzelf. We hadden niet beter kunnen wensen als fans.

Naast de reguliere cd zal er ook een luxe box van ‘Alles Blijft Anders’ verschijnen. In deze box vind je natuurlijk de cd, een dvd (met een extra lange versie van ‘Evenblij met… BLØF’), een luxe foto booklet, een poster, 3 ansichtkaarten en een heuse dubbelelpee met uitklaphoes van het album, met daarop ook een bonustrack.

Tracklist

1. Maan En Sterren
2. Wijd Open
3. Hou Vol Hou Vast
4. We Doen Wat We Kunnen
5. Beter
6. Iedereen
7. Wat Jij Denkt
8. Wachten Op De Dag
9. Hoe Warmer De Zon
10. Punt
11. 21 Gram
12. Was Je Maar Hier

  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: