Home > Allerlei > Een nacht met haar

Een nacht met haar

Met een pijnsteek in mijn hoofd wordt ik wakker. Het voelt alsof er een kudde bizons op glasscherven draaft in mijn brein. Wanneer ik me omdraai zit ze daar, kussens wat gestapeld in haar rug tegen de muur. Haar blik in het boek dat ze vast heeft. Ik zie een glimlach op haar gezicht en een lok van haar lange haar glijd langzaam voor haar ogen. Uit gewoonte gaat haar hand richting lok, met een vloeiende beweging wordt deze achter haar oor gedaan. Ik kijk ernaar in het gedimde licht van het nachtlampje naast het bed.

Als ik me terug wil draaien weer dat steken in mijn hoofd. Arrgh kreun ik en ze kijkt op, ” wat is er?” Ze kijkt me aan, het lijkt of ze me observeert en houd mijn blik even vast. “ach mijn hoofd doet vervelend, gaat wel weer over”. Met haar hand streelt ze mijn wang. “kom eens bij me zitten, misschien dat ik het wat kan wegnemen”

Ik kom omhoog en ga midden op het bed zitten, met mijn rug naar haar toe. Zij kruipt achter me, haar benen aan weerszijde. Ik sluit mijn ogen en voel de warmte van haar handen op mijn schouders. Diep adem ik in en uit.

Ik ontspan en de steken in mijn hoofd zakken weg. Nog even geniet ik van de warme energie die door mijn lijf stroomt, voordat ze me afneemt.. Maar dat laatste gebeurt niet..
In plaats van dat haar handen langs mijn schouders en armen naar beneden gaan, strelen ze mijn hals. Met haar vinger langsmijn oor, over mijn wang.. Zacht voel ik haar lippen over mijn schouderbladen, naar mijn nek.. Haar handen zoeken intussen hun weg langs mijn middel naar voren om plagend mijn borsten te strelen.. Ik geef haar de ruimte en leun wat naar achter.. Ze bijt zacht in mijn oorlelletje… Het duurt niet lang voor ze mijn zwakke plek nu heeft gevonden.. Ik laat haar zoeken, geniet van de aanraking.. Tot ze me in mijn nek bijt…

Niet te zacht en niet te hard haar tanden in mijn nek. Nu heeft ze me, het maakt me gek. Snel draai ik me om en kijk haar een paar seconde in haar ogen, haar betoverende groene ogen. Ze komt dichterbij en vind mijn lippen, zacht tast ze af. Ik laat haar en wanneer ik haar tong voel open ik mijn mond een klein stukje. De zoen die volgt, zo intens, zorgt voor een tinteling in mijn lichaam. Even lijken we samen één te zijn, delen onze adem.. Wanneer onze lippen los laten, trekt ze me nog dichter tegen zich aan. We houden elkaar stevig vast, knuffelen. Tot ze me wederom bijt..
Mijn opgewonden lijf wil nu de leiding nemen en ik wil haar op haar rug op bed leggen. Maar word door haar overmeesterd. Ze legt mij op mijn rug, gaat boven op me zitten en steunt met haar armen op de mijne. Ik heb geen keuze maar me over te geven. Mijn verzet breekt….

Het is de meest intense, lieve en heerlijkste nacht van sensueel genot.

Nog nagenietend liggen we tegen elkaar aan, Ze heeft haar ogen tevreden gesloten, weer valt haar haar voor haar ogen. Deze keer strijk ik deze lok achter haar oor en kijk nog even naar haar gezicht in het gedimde licht van het nachtlampje.. Voorzichtig klik ik het lampje uit……

……en schrik wakker!

Categorieën:Allerlei Tags: , , ,
  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: